Tarieven chauffeursdiensten

Studentchauffeur

Reserveer nu een studentchauffeur voor maar €20,35 excl. btw. per uur.

Directiechauffeur

Standaard tarief gecertificeerde directiechauffeur €33,00 excl. btw. per uur.

Valet Parking

Onze Valet Parking tarieven zijn op aanvraag. Wij verzoeken u vriendelijk om ons offerteformulier in te vullen, zodat wij u vrijblijvend van een offerte kunnen voorzien.

BOB-Chauffeur / Thuisbrengservice

Thuisbrengservice €95,- excl. btw * 

Aanvullende Voorwaarden Thuisbrengservice:
* De opgegeven begintijd wordt aangehouden als tijdstip dat direct wordt vertrokken. Wanneer dit niet het geval is zal er per kwartier dat op de beginlocatie moet worden gewacht een toeslag van € 5,- worden doorberekend. 
* Wanneer er meer dan 1 adres wordt aangedaan, betaalt u een toeslag van € 10,- per adres. 
Als de rit niet eindigt in één van de door ons aangemerkte studentensteden (zie algemene voorwaarden) wordt er een toeslag doorberekend van € 15,-. 
* Op nationale feestdagen wordt een toeslag van tweemaal het geldende tarief doorberekend. 
* Wanneer de rit plaats vindt in het weekend of op data dat de OV-Jaarkaart niet geldig is wordt er een toeslag van € 15,- doorberekend t.b.v. de OV-kosten. 
* Wanneer het startadres op het gewenste tijdstip niet bereikbaar is met het OV, ontvangt u vooraf een overzicht met de eventuele meerprijs. 
* Wij kunnen u een eenmalige toeslag van € 15,- in rekening brengen bij reserveringen op de dag van de opdracht, op de avond voor de opdracht van de volgende dag en in het weekend voor de opdracht in het weekend of op maandag. 
* Bij thuisbrengservices die aanvangen tussen 01.00 uur en 07.00 uur geldt een toeslag van 50% bovenop het gangbare tarief. Op nationale feestdagen wordt een toeslag van tweemaal het geldende uurtarief doorberekend. Alleen met schriftelijk goedkeuring van de directie 
* Tarieven zijn exclusief B.T.W. 
* Tarieven zijn alleen van toepassing in Nederland
Voorwaarden prijsberekening en minimale afname per rit:
De uren worden naar boven afgerond op één vierde van een uur.

  • Kosteloos annuleren tot 3 uur voor aanvang van de rit.
  • Per aanvraag wordt er minimaal 3 uur in rekening gebracht.
  • Voor ritten in het weekend wordt minimaal 4 uur berekend mits het geen BOB-rit betreft.
  • Indien een rit start in een studentenstad wordt er een reistijd van 30 minuten v.v. doorberekend.
  • Bij ritten welke niet in een studentenstad starten, wordt er een transporttijd van de chauffeur naar het transportadres van één uur v.v. doorberekend.
  • Wanneer de begin en eindlocatie verschillen wordt de reistijd van de studentchauffeur berekend van beginpunt tot eindpunt en vermeerderd met een half uur of uur, afhankelijk van de studentenstad of niet.

Heeft u nog vragen over de prijsberekening van Chauffeurstelefoon? Onze medewerkers helpen u graag of kijk in de algemene voorwaarden.

Benieuwd naar de prijzen van onze diensten? Vraag dan nu snel en gemakkelijk een gratis offerte aan